Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε την βεβαίωση ωρών εισηγήσεών σας εισερχόμενοι στην Πύλη Εκπαιδευτών. Η βεβαίωση αποτυπώνει τις εισηγήσεις σας που πραγματοποιήθηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2010 και μετά, για τα επιμορφωτικά προγράμματα που έχουν υλοποιηθεί και απολογισθεί από το ΙΝΕΠ. Το Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του ΙΝΕΠ χορηγεί βεβαιώσεις μόνο για τα επιμορφωτικά προγράμματα που έχουν υλοποιηθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2010.

ΠΥΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

Καλώς ήλθατε στην Πύλη Εκπαιδευτών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και ΑυτοδιοίκησηςΣύνδεση χρηστών στην Πύλη Εκπαιδευτών μέσω της υπηρεσίας του Taxisnet.

Για να εισέλθετε στην Πύλη Εκπαιδευτών απαιτείται πιστοποίηση η οποία πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας TAXISnet της ΑΑΔΕ και συνίσταται σε δύο ενέργειες:
  1. Πατήστε Είσοδος
  2. Θα προωθηθείτε στην υπηρεσία πιστοποίησης της ΑΑΔΕ όπου εισάγετε τον προσωπικό σας λογαριασμό TAXISnet.


ΕίσοδοςΗ εφαρμογή διαλειτουργεί με το web service της ΑΑΔΕ και τυχόν μη διαθεσιμότητα εισόδου μπορεί να οφείλεται σε μη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας της ΑΑΔΕ.Ενημέρωση σχετικά με τον Γενικό Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Υπηρεσία Υποστήριξης:
Email Επικοινωνίας: instructors@ekdd.gr
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2131306396